I don’t like pink Kunsteducatie

I don’t like pink | Kunsteducatie

Kunsteducatie voor groep 5 t/m 8 primair onderwijs

Selectie uit de handleiding

“Ik daag je graag uit creaties te gaan maken met dát wat je op straat en thuis gaat vinden. We gaan het hebben over ons afval. Hoeveel is dat? Kun je er ook weer iets van maken? Je gaat zelf iets maken; van afval natuurlijk.

I don’t like pink is een kunstinstallatie vol ‘roze meuk’. Aan het begin van jullie project plaats je één van de 3 opstellingen van de installatie, die in een paar koffers aankomt, in jullie school.

In de handleiding vind je meerdere lessen om een dialoog aan te gaan en creaties te maken met afval en overgebleven on-nutte spullen. Jij en de kinderen gaan afval verzamelen.  Wat kun je  er allemaal  mee doen?  Ik nodig je ook uit  te gaan kijken naar verzamelingen in de kunst. Wat verzamelen jullie en wat gaan jullie maken? ”

Als deze kunsteducatie je uitdaagt voor ‘meer’, kan ik je verschillende workshops* aanbieden. Samen een sculptuur maken van afval bijvoorbeeld: een stilleven van afval schilderen; een performance voorbereiden en uitvoeren. Kijk eens op mijn website voor ideeën of invalshoeken.  Laat me jouw wensen weten en we gaan ‘leerzaams’ en moois organiseren voor jullie kinderen of jullie team.

Je kunt afspraken maken om de kunsteducatie I don’t like pink op jullie school aan te bieden via Je kunst in school van  Kunstloc.

Bel me gerust als je meer informatie wilt ; 0622967745.

 

 

 

* Voor een workshop maak ik een aangepaste offerte bij jouw vraag; voel je vrij om me te bellen voor een intakegesprek en de vele mogelijkheden; 06-22967745.

Ik ben CRKBO geregistreerd en als docent niet BTW plichtig bij trainingen aan beroepskrachten of educatie op scholen. In andere gevallen is de BTW 21 % of indien kunstaankoop 9%.

 

 

Visual & Performance Artist. Curator. Bestuurder. Adviseur. Opleider.