Adviesbureau

Jij maakt het verschil.

Het is ’n kunst samen en individueel te kantelen in tijden van continuë veranderingen binnen de kunst- en cultuursector, sociale-jeugd-zorgdomein, kinderopvang-speelzaalwerk, onderwijs, burger-overheidsparticipatie, leefbaarheid en openbare ruimte. Vernieuwen lukt als je van de vele wensen en vragen de diverse kleuren un-windt, herkent en ieder zijn belang geeft. Samen bijstellen, veranderen en innoveren is een vak apart. Verloopt jullie proces moeizaam? Is extra hulp nodig?

Zoek je een oplossing of traject passend bij jóuw vraag, of zoek je náar je vraag, mail of  bel ons gerust vrijblijvend;  +31  6  22 96 77 45.

Lidwien van Noorden  (owner Colorsunwind) is also a contemporary artist.

Colorsunwind;  ontdekken, ontwikkelen, ontketenen

Colors-unwind; kleur erkennen, bekennen, herkennen

Color-Sun-Wind;  met kleur, kracht én beweging

Meer info; nieuws en c.v. ( actueel), recommendations of portfolio (bijgewerkt tot 2016, daarna zie nieuwsberichten; nieuws ):

*Trajecten, portfolio projectleider, advies, co-creaties Colorsunwind *Leerinterventies, portfolio opleiding en trainingen Colorsunwind *English, about us and products of Colorsunwind

Hoe werken wij?

Bij iedere vraag stelt Lidwien van Noorden, Colorsunwind, met jou/jullie een aanpak op maat op om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Een traject kan gericht zijn op mensen in afzonderlijke functies, op alle lagen in een organisatie of op de samenwerking en verbinding met netwerkpartners en jeugd en burgers. De verandering in de werkcultuur en de communicatie tussen de verschillende rollen en taken komen aan bod. Lidwien en haar partners werken nauw samen met jou als opdrachtgever en zorgen ervoor dat het traject de door jou/jullie gewenste richting, voortgang en verankering heeft.

Lidwien van Noorden; “Mijn vertrouwen in ‘omme-zwaaien’ berust op mijn ervaring dat nieuwsgierigheid, creativiteit en bereidwilligheid om samen met veranderingen om te kunnen gaan, het wint van de onzekerheden die met kantelen gepaard gaan. Hoe lastig we omwentelen ook vinden. In essentie wil iedereen bijstellen wat nodig of wenselijk is in het belang van kinderen, jeugd en elkaar. Tenslotte waren wij eens allemaal kind en is iedereen een samen-werker en mede-burger ”.

logo

Visual & Performance Artist. Curator. Bestuurder. Adviseur. Opleider.