Adviesbureau

Colorsunwind Project-Advies en Opleidingsbureau is betrokken bij de kunst-cultuursector, het sociale-jeugd-zorgdomein, kinderopvang-speelzaalwerk, onderwijs, burger-overheidsparticipatie en natuurbeleving/openbare ruimte.

Zoek je een oplossing of traject passend bij jóuw vraag, of zoek je náar je vraag, mail of  bel ons gerust vrijblijvend;  +31  6  22 96 77 45.

Lidwien van Noorden  (owner Colorsunwind) is also a contemporary artist.

Over ons

Meer info; nieuws en c.v. ( actueel), recommendations of portfolio (bijgewerkt tot 2016, daarna zie nieuwsberichten; nieuws ):

*Trajecten, portfolio projectleider, advies, co-creaties Colorsunwind *Leerinterventies, portfolio opleiding en trainingen Colorsunwind *English, about us and products of Colorsunwind

Wat bieden wij?

De samenleving vraagt om activatie. Een nieuw aanbod en een nieuwe aanpak. De maatschappij verandert doorlopend. De verandering heeft consequenties voor jeugd, burgers, professionals, beleidsmakers en organisaties. Mijn partners en ik zetten onze expertise en ervaring in om de veranderingen te vertalen naar jullie praktijk. Wij herkennen de behoeften, pakken aan en lossen de opgaven samen met jou/ jullie op. In de trajecten van Colorsunwind staan de kracht van oprechtheid, nieuwsgierigheid en samen werkend leren en samen lerend werken centraal. Colorsunwind is in het hele land bekend bij organisaties en initiatieven die voor jeugd, ouders en burgers werken in zorg-welzijn, onderwijs, kunst-en cultuur en het sociale domein. Ook gemeenten vinden bij ons een partner voor het ontwikkelen en realiseren van de nodige kantelingen en nieuw beleid.

Hoe werken wij?

Bij iedere vraag stelt Lidwien van Noorden, Colorsunwind, met jou/jullie een aanpak op maat op om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Een traject kan gericht zijn op mensen in afzonderlijke functies, op alle lagen in een organisatie of op de samenwerking en verbinding met netwerkpartners en jeugd en burgers. De verandering in de werkcultuur en de communicatie tussen de verschillende rollen en taken komen aan bod. Lidwien en haar partners werken nauw samen met jou als opdrachtgever en zorgen ervoor dat het traject de door jou/jullie gewenste richting, voortgang en verankering heeft.

Wie zijn wij?

Colorsunwind is het bureau van Lidwien van Noorden. Zij is strateeg, opleider en adviseur. Zij heeft een sterk landelijk netwerk en werkt nauw samen met ervaren en skilled partners.

Lidwien van Noorden; “Mijn vertrouwen in ‘omme-zwaaien’ berust op mijn ervaring dat nieuwsgierigheid, creativiteit en bereidwilligheid om samen met veranderingen om te kunnen gaan, het wint van de onzekerheden die met kantelen gepaard gaan. Hoe lastig we omwentelen ook vinden. In essentie wil iedereen bijstellen wat nodig of wenselijk is in het belang van kinderen, jeugd en elkaar. Tenslotte waren wij eens allemaal kind en is iedereen een samen-werker en mede-burger (glimlacht) ”.

logo

Contemporary Visual Artist Bestuurder Adviseur Opleider Nachtburgemeester073