Dag van de cultuureducatie

Nieuw. Meer nieuws

Update juli 2015; Verslag van de workshop;

Juni 2015;

Op 17 juni 2015 organiseert het LKCA in Utrecht de tiende editie van de Dag van de Cultuureducatie, bedoeld voor mensen uit het onderwijs en uit de culturele sector. Naast workshops en lezingen is er ruim gelegenheid voor uitwisseling tussen cultuurcoördinatoren, leraren, schooldirecties en culturele partners.

Je kunt je nog inschrijven, al is mijn workshop in de middag reeds volgeboekt, er zijn nog vele interessante sessies. Ook in het plenaire deel zullen verschillende key-note sprekers je aan het denken zetten over de veranderingen en wat jij daarbij kunt betekenen.

Schermafbeelding 2015-05-31 om 16.12.52

Jaarlijks wordt een ander thema gekozen voor de Dag. Dit jaar is dat Stilte in de storm. We leven in een tijd vol verandering. De vraag is hoe wij kinderen voorbereiden op de maatschappij van morgen. Welke eisen stelt dat aan het onderwijs en welke rol speelt cultuuronderwijs daarin. Een thema die het LKCA op de Dag van de Cultuureducatie van verschillende kanten belicht. Interessant voor cultuurcoördinatoren en educatiemedewerkers van instellingen. Met inspirerende keynote speakers, presentaties en workshops. Een dag om kennis op te doen en te ontmoeten.

Save the date en schrijf 17 juni TivoliVredenburg in je agenda.  Klik hier voor meer informatie.

logo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visual & Performance Artist. Curator. Bestuurder. Adviseur. Opleider.