Festival Boulevard. Vakantie

Nieuw. Meer nieuws.

imageEen week vakantie vieren op theaterfestival Boulevard. Partciperen, meedoen, meespelen, genieten en oude en nieuwe bekenden ontmoeten. Als je werk je hobby is en je hobby je werk :).

Foto’s; Ben Nienhuis BWC producties

‘Visoenen’ van Lotte van de Berg en Daan ’t Sas.

Met een boeiende groep een hele dinsdagmiddag intensief inspirerend met elkaar spreken over democratie bij  ‘Visioenen’ van Lotte van de Berg en Daan ’t Sas.  Zonder regels en democratisch 🙂 zonder veel leiding; je moet het maar durven:). Ik heb onbekenden leren kennen en bekenden beter…..onbekende kanten en verbinding. Dé oplossing of hét concept hebben we niet gevonden , maar elkaar des te meer. Waarna een heerlijk diner van het mariapaviljoen en poseren voor ons portret/stadsgezicht van Miriam van Beurden.

Wunderbaum ‘ We doen het wel zelf’

De repetities voor ‘ We doen het wel zelf’ van Wunderbaum , een theaterspektakel over de participatiesamenleving , zijn in volle gang. De Bosschenaren die het wel zelf doen ( meedoen) zijn morgen en overmorgen te zien in Theater aan de Parade. Ik dans en zing en oefen nu mijn tekst voor de scéne ‘ Wie zorgt er voor mijn moeder?’ ( met mijn moeder :)). Wunderbaum speelde de eerste editie op Oerol en had grandiose recensies. Mocht je dit nieuws op tijd lezen; op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus kun je de voorstelling komen kijken om 20.00 uur.

Update augustus; Omroep Brabant maakte verschillende Boulevardjournaals. In Boulevard Journaal 14 is van 0 t/m 13.40 minuten meer te horen over de voorstelling. Acteurs vertellen over de inhoud en bedoelingen. In het item worden ook flisten getoond, die zijn opgenomen tijdens de generale repetitie en kun je mij en mijn moeder in actie zien.

_BWC3335

Wunderbaum gaat de voorstelling komende jaren in meer steden uitvoeren samen met burgers.

#theaterfestivalboulevard #dialoog #stadsgezichten #democratie #kunst  #theater #wunderbaum #sociaaldomein #burgerparticipatie

logo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visual & Performance Artist. Curator. Bestuurder. Adviseur. Opleider.